Minä

Olen syntyperäinen vantaalainen perheenisä ja yrittäjä. Yrittäjyyden ensiaskeleet otin 11-vuotiaana joulukuusikaupassa ja nyt yrittäjävuosia kuljetus- ja logistiikka-alalla on kertynyt jo yli 15. Tällä hetkellä työskentelen kiinteistönvälitystoimistossa ja olen mukana yrityksessä, joka edistää sähköautoilua. Yritys myös asentaa autojen latausjärjestelmiä. Liikenteen digitalisaation aiheuttama murros tuo uusia mahdollisuuksia edelläkävijöille!

Luonteeltani olen käytännönläheinen – tartun toimeen ripeästi ja minulla on halu saada asioita konkreettisesti aikaan. Kannan vastuuta yhteisistä asioista ja pyrin määrätietoisesti tavoitteisiin.

Juuri tämän vuoksi lähdin yli kymmenen vuotta sitten mukaan kunnallispolitiikkaan: haluan tehdä jotain konkreettista yhteisten asioiden parantamiseksi. Minulla on kunnia toimia seuraavissa luottamustehtävissä:

VAV

Luottamustehtävien lisäksi vapaa-aikani kuluu perheen parissa. Yhdessä vaimoni ja lasten kanssa mökkeilemme, hoidamme puutarhaa ja nautimme ruuanlaitosta. Elämän tasapaino löytyy työn, harrastusten ja kotielämän yhteensovittamisesta.

 

Petri Koivuniemi 320l 01