Minä

Olen syntyperäinen vantaalainen perheenisä ja yrittäjä. Yrittäjyyden ensiaskeleet otin 11-vuotiaana joulukuusikaupassa ja nyt yrittäjävuosia kuljetus- ja logistiikka-alalla on kertynyt jo yli 15. Tällä hetkellä olen mukana yrityksessä, joka maahantuo sähköautoja ja niiden latausjärjestelmiä. Liikenteen digitalisaation aiheuttama murros tuo uusia mahdollisuuksia edelläkävijöille!

Luonteeltani olen käytännönläheinen – tartun toimeen ripeästi ja minulla on halu saada asioita konkreettisesti aikaan. Kannan vastuuta yhteisistä asioista ja pyrin määrätietoisesti tavoitteisiin.

Juuri tämän vuoksi lähdin yli kymmenen vuotta sitten mukaan kunnallispolitiikkaan: haluan tehdä jotain konkreettista yhteisten asioiden parantamiseksi. Minulla on kunnia toimia seuraavissa luottamustehtävissä:

- Kaupunginvaltuutettuna

- Tarkastuslautakunnan jäsenenä

- Keski-Vantaan kokoomuksen puheenjohtajana

Luottamustehtävien lisäksi vapaa-aikani kuluu perheen parissa. Yhdessä vaimoni ja lasten kanssa mökkeilemme, hoidamme puutarhaa ja nautimme ruuanlaitosta. Elämän tasapaino löytyy työn, harrastusten ja kotielämän yhteensovittamisesta.

 

Petri Koivuniemi 320l 01