Sisäiset vaalipiirit käyttöön kuntauudistuksessa

Sisäiset vaalipiirit käyttöön kuntauudistuksessa

"Kuntauudistusta pitää tarkastella tulevien vuosikymmenien ja kokonaisedun kannalta. Asukkaiden tasavertaisuus edellyttää vaalipiirejä kuntavaaleihin. Vaalipiirien paikka-kiintiöitä määritettäessä on otettava asukasluvun ohella huomioon myös liitoskuntien maa-alojen suhde."

Lue lisää...

Vantaa-uudistus

Vantaa-uudistus
Petri Koivuniemi
Kokoomuksen Vantaan Kunnallisjärjestön puheenjohtaja

Vantaalaisena kokoomuslaisena olen tottunut ajattelemaan, että kaikki asiat voi tehdä paremmin. Meillä on ollut nyt pitkän aikaa sellainen tekemisen meininki, että siellä missä on vielä kehittämisen varaa, siellä myös kehitytään.

Lue lisää...

Jakeluliikennöitsijät vaativat parempia työoloja

Jakeluliikennöitsijät vaativat parempia työoloja. Liikennöitsijöiden mukaan jakeluautojen toiminta Helsingin keskustassa on viime aikoina vaikeutunut, kun laillisia lastauspaikkoja on poistettu käytöstä. Lisäksi lappuliisat ovat ruvenneet sakottamaan jakeluautoja aiempaa hanakammin.

Lue lisää...

Liikkumista voidaan ohjata myös porkkanoilla

Liikenne- ja viestintäministeriö on alkuvuodesta esittänyt otettavaksi käyttöön ruuhkamaksujärjestelmää. Onneksi esitys on kaatumassa omaan mahdottomuuteensa.

Lue lisää...

Tilojen vuokraamisen pelisäännöt

Helsingin Sanomat

(toimittajana Ville Seuri HS)

Vantaan kokoomus aikoo lopettaa tilojen vuokraamisen kaupungille. Kunnallisjärjestön puheenjohtajan Petri Koivuniemen mukaan se, että puolue vuokraa kaupungille kiinteistöjä, antaa äänestäjille huonon kuvan sen toiminnasta.

Lue lisää...

Alueraha tehokkaampaan käyttöön

Vantaan Sanomat

Vantaalla toimivien aluetoimikuntien käytössä on vuosittain aluerahaa, jota ne voivat myöntää järjestöille ja ja yhdistyksille erilaisten tapahtumien järjestämistä varten.

Lue lisää...

Helsingin parkkisakkolinja kurittaa vantaalaisia kuljetusalan yrityksiä

Vantaan Sanomat

(toimittajana Aleksi Mainio)

Ainakin pari kuljetusalalla toimivaa vantaalaisyritystä on lopettanut toimintansa, koska Helsingin uusi parkkisakkopolitiikka on vaikeuttanut firmojen arkea. Lisäksi monet yrityksissä työskennelleet kuljettajat ovat vaihtaneet uusiin työtehtäviin.

Lue lisää...

 

Petri Koivuniemi 320l 04